Christelijk personeel Irys

Zoek je Christelijk personeel?

Ben je op zoek naar een personeel voor een christelijke organisatie in de zorg? Bij Irys hebben we veel bedrijven als klant met een christelijke identiteit. Hierdoor spreken we ook vaak christelijke mensen die opzoek zijn naar een nieuwe baan. Schrijf je bij ons in of neem contact op met één van onze recruiters zodat wij je kunnen helpen in de zoektocht naar christelijk personeel.

Irys en christelijk personeel

Irys bemiddelt mensen met kwaliteiten en talenten in diverse vakgebieden. Een groot deel van de werkzoekende die bij ons zijn ingeschreven hebben een christelijke achtergrond of betrokkenheid. Uiteraard worden de vaardigheden, opleiding en ervaringen van een kandidaat goed in kaart gebracht om op die manier de juiste persoon bij de juiste baan te vinden.

Irys en visie

Irys werkt vanuit een christelijke visie en levensovertuiging. Deze christelijke identiteit wordt verder gestalte gegeven door een deel van de jaarwinst ter beschikking te stellen aan christelijke organisaties die opbouwend werk verrichten. Kandidaten hebben bij ons gelijke kansen in de werving- en selectieprocedure. We maken hierin geen onderscheid in leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, levens- of geloofsovertuiging, ras of nationaliteit. We gaan op een integere en zorgvuldige wijze om met mensen en hun waarden en normen. Vanzelfsprekend gaan we ook op een vertrouwelijke manier met informatie om.

Zoek je christelijk personeel?

Ben je op zoek naar christelijk personeel met ervaring in de zorg? Kijk dan bij onze mogelijkheden op welke wijze wij kunnen helpen. Wij zijn specialist in de werving & selectie van christelijke medewerkers en hebben meer dan 10 jaar ervaring met recruitment voor de zorg. Ook het inhuren van christelijke interim medewerkers behoort bij ons tot de mogelijkheden.
0184-208210

Kom met ons in contact

Onze opdrachtgevers