IRYS

Samen voor vaste banen in de zorg!

Wij geloven in een wereld waarin iedereen voldoende kwalitatieve zorg krijgt. Dat begint voor een belangrijk deel bij mensen die hart voor de zorg hebben en hun talent willen inzetten. Irys zet zich elke dag in om hen de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Dat doen wij door mensen te werven en te verbinden aan passende organisaties in de ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, kinderopvang of verpleegkunde. We ondersteunen bedrijven bij het vinden van personeel, advies in HR zaken en personeelsplanning. Als werkzoekende ondersteunen we jou, in de zoektocht naar een nieuwe baan. Voor de langere tijd, of op ZZP-basis.

Samen voor vaste banen in de zorg!

Onze diensten

Werving van zorgprofessionals

Interim ZZP'ers

Opleiden & Trainen

Irys, de nieuwe naam van Aatop Zorg

Met ingang van 13 september is de naam van Aatop Zorg gewijzigd in Irys. Voor de klanten en relaties van Irys betekent dit ze nu meer diensten vanuit één loket kunnen afnemen. Wil je hier meer over weten?

Lees meer

Ons team

Bloopers...

Wij gaan net zo lang door totdat het goed gaat! Dat levert natuurlijk wel de nodige bijzondere momenten op. Benieuwd naar de avonturen van Marianne en Jenneke? Beleef het mee in onze blooper video 😉