Recensies

GGZ

Hendrina van Driel

HR Adviseur bij Profila Zorggroep

In de samenwerking met Irys ervaren wij een persoonlijke betrokkenheid, een goede afstemming over aanbod en vraag en een transparante en snelle communicatie. De persoonlijke benadering draagt bij aan een laagdrempelige en toegankelijke dienstverlening waarbij altijd gezocht wordt naar een goede en bij de organisatie passende oplossing. 

Nathanja Mulder

Coördinerend Begeleider bij Fivelzorg

Ik was al een tijd benieuwd of het geen tijd was voor een volgende stap waarin ik mijn leidinggevende en coachende skills kon ontdekken. Irys heeft mij het juiste duwtje gegeven waardoor ik de sprong durfde te wagen. Wat ben ik blij dat ik “Ja” heb gezegd. Het heeft me laten groeien en als persoon verrijkt. Ik ben Irys enorm dankbaar voor deze kans! 

Timo Erkelens

Recruiter bij Lelie zorggroep

Irys is een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Ze verstaan goed wat onze wensen zijn voor invulling van lastig vervulbare vacatures. Hiervoor worden snel passende kandidaten voorgesteld. Er wordt snel geschakeld, de lijnen zijn kort. Lelie zorggroep ervaart de dienstverlening van Irys als zeer prettig!

Jolijne van der Plas

Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg bij Stichting Profila Zorg

“Ik merk dat Irys écht betrokken blijft”

Wat kan ik? Wat ik nog leren? En wat vind ik eigenlijk leuk? Dit bracht Irys in kaart dankzij een empatisch gesprek, waarin goed naar mij geluisterd werd en de juiste vragen gesteld werden. Na ons eerste contact heeft Irys mij binnen één maand aan een nieuwe baan geholpen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en merk dat Irys écht betrokken blijft. Af en toe krijg ik nog een steeds een appje hoe het gaat. Dat vind ik heel bijzonder!

Schrijf een recensie

Wil je jouw mening over Irys ook zichtbaar laten zijn? Vul dan het formulier in!