Recensies

GGZ

Else Marie van Tilborgh

Eddee Zorgverlening

In een krappe arbeidsmarkt is het voor werkgevers een uitdaging om een kandidaat te vinden bij een openstaande vacature. Vanuit Irys wordt in deze zoektocht goed meegedacht om een goede match tussen kandidaat en werkgever tot stand te brengen. De samenwerking hierin wordt door ons als erg prettig ervaren. De dienstverlening is persoonlijk, er is sprake van korte lijntjes en snelle reactie.

Annet Zwaneveld – Meijers

HR adviseur recruitment bij Ontmoeting

In onze zoektocht naar geschikte kandidaten voor tijdelijke invulling of openstaande vacatures is Irys een prettige en betrouwbare partner. Ze zijn goed bereikbaar, geven snel terugkoppeling en zijn transparant over de (on)mogelijkheden. We hebben al verschillende vacatures kunnen vervullen door hun inzet.

Ad Plomp

Voorzitter Raad van Bestuur bij Sirjon Zorggroep

Sirjon ervaart de samenwerking met Irys als goed. Zij kunnen snel schakelen en denken mee in onze behoefte aan personeel. Ze zijn in staat om kandidaten voor te dragen volgens het gevraagde profiel, wat een aantal keren tot tevreden inzet heeft geleid.

Nine Ngoumout

Kwaliteitsverpleegkundige

Na drie jaar werkzaam te zijn geweest binnen het ziekenhuis, zoekende naar een nieuwe uitdaging. Vele gesprekken gehad, maar steeds net niet wat ik zocht. Ik had de hoop een beetje opgegeven totdat ik in contact kwam met Irys. Onwijs leuk eerste gesprek gehad waarbij echt geluisterd werd naar mijn wensen maar ook naar mijn persoonlijke verhaal. Niet veel later kreeg ik van Huib te horen dat hij wel iets voor mij had. 100% match! Tijdens het arbeidsvoorwaarden gesprek liep het iets stroef waar Irys ontzettend goed heeft bemiddeld. Dankjewel Marianne! Professioneel, persoonsgericht, goed bereikbaar, aandacht voor jou als mens en geen loze beloftes!

Arianne Nap-Houweling

Stichting Schreeuw om Leven

” Ik voelde me echt gehoord. Toen ik langere tijd moest solliciteren voor werk meldde ik me ook aan bij AAtop Zorg (nu Irys). Het telefoongesprek wat daarop volgde was een bijzonder aangename ervaring in een toch wel frustrerende periode. Ik voelde me echt gehoord. Het ging niet alleen om de feitelijke informatie van mijn CV, maar om mijzelf. Degene die mij belde nam alle tijd om mij als persoon te leren kennen. En dat resulteerde uiteindelijk in een baan die verrassend goed bij mij paste.”

Hendrina van Driel

HR Adviseur bij Profila Zorggroep

In de samenwerking met Irys ervaren wij een persoonlijke betrokkenheid, een goede afstemming over aanbod en vraag en een transparante en snelle communicatie. De persoonlijke benadering draagt bij aan een laagdrempelige en toegankelijke dienstverlening waarbij altijd gezocht wordt naar een goede en bij de organisatie passende oplossing. 

Nathanja Mulder

Coördinerend Begeleider bij Fivelzorg

Ik was al een tijd benieuwd of het geen tijd was voor een volgende stap waarin ik mijn leidinggevende en coachende skills kon ontdekken. Irys heeft mij het juiste duwtje gegeven waardoor ik de sprong durfde te wagen. Wat ben ik blij dat ik “Ja” heb gezegd. Het heeft me laten groeien en als persoon verrijkt. Ik ben Irys enorm dankbaar voor deze kans! 

Timo Erkelens

Recruiter bij Lelie zorggroep

Irys is een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Ze verstaan goed wat onze wensen zijn voor invulling van lastig vervulbare vacatures. Hiervoor worden snel passende kandidaten voorgesteld. Er wordt snel geschakeld, de lijnen zijn kort. Lelie zorggroep ervaart de dienstverlening van Irys als zeer prettig!

Jolijne van der Plas

Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg bij Stichting Profila Zorg

“Ik merk dat Irys écht betrokken blijft”

Wat kan ik? Wat ik nog leren? En wat vind ik eigenlijk leuk? Dit bracht Irys in kaart dankzij een empatisch gesprek, waarin goed naar mij geluisterd werd en de juiste vragen gesteld werden. Na ons eerste contact heeft Irys mij binnen één maand aan een nieuwe baan geholpen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en merk dat Irys écht betrokken blijft. Af en toe krijg ik nog een steeds een appje hoe het gaat. Dat vind ik heel bijzonder!

Schrijf een recensie

Wil je jouw mening over Irys ook zichtbaar laten zijn? Vul dan het formulier in!