Irys, de nieuwe naam van Aatop Zorg

IRYS

Aatop Zorg onderdeel van Florys Groep

Aatop Zorg is al jaren een gerenommeerde naam in de wereld van personeelsbemiddeling. Eind 2020 heeft oprichter Aad Vermeulen de aandelen van Aatop Zorg overgedragen aan de Florys Groep uit Hardinxveld-Giessendam. De Florys Groep biedt diensten op het gebied van Finance, HR en Recruitment. Met de merken Intro Personeel en Brys worden mensen en bedrijven al jaren geholpen met het vinden van een nieuwe baan of collega. Met de overname van Aatop Zorg kunnen nu ook zorgprofessionals bemiddeld en gecoacht worden.

Bredere dienstverlening voor bedrijven

Met ingang van 13 september is de naam van Aatop Zorg gewijzigd in Irys. Voor de klanten en relaties van Irys betekent dit ze nu meer diensten vanuit één loket kunnen afnemen. Vanuit de Florys Groep kunnen bedrijven en organisaties ook ondersteunt worden met diensten op het gebied van verzuimbegeleiding, financiële administratie en salarisverwerking.

Bemiddeling van zorgprofessionals naar een vaste baan

Zorgprofessionals die op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging via Irys hebben het voordeel onderdeel te worden van een groot, maar persoonlijk netwerk. De focus van Irys ligt op de zorgsector, maar via Intro Personeel en Brys kunnen er ook switches georganiseerd worden richting andere sectoren.

Ons team