Ondersteunende en administratieve vacatures in de zorg

Ondersteunende en administratieve vacatures bij Irys

Bij Irys begrijpen we hoe belangrijk ondersteunend personeel is in de zorg. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan ondersteunende en administratieve vacatures in de zorg. Of je nu op zoek bent naar een baan als administratief medewerker, HR adviseur of coördinator, bij Irys vind je altijd een passende vacatures.

Bij Irys bieden we ondersteunende en administratieve vacatures in de zorg aan op MBO, HBO en WO niveau. Als ondersteunend zorg personeel ben je een belangrijke schakel in de zorgketen. Je ondersteunt zorgprofessionals bij hun werkzaamheden en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Denk hierbij aan het plannen van afspraken en bijhouden van dossiers.

Uitvoerende zorg vacatures

Werken in de zorg biedt veel voldoening. Je draagt bij aan het welzijn van patiënten en helpt hen bij het herstelproces. Daarnaast biedt werken in de zorg ook veel afwisseling en uitdaging. Geen dag is hetzelfde en je werkt met een team van gepassioneerde professionals.

Heb je niks gevonden wat bij je past tussen de ondersteunende en administratieve vacatures in de zorg? Bekijk dan ook onze de uitvoerende vacatures, oftewel vacatures zorg en welzijn, bij Irys.

Vacatures zorg en welzijn

Inschrijven bij Irys

Je hart gaat sneller kloppen van het zorgen voor anderen. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou en je carrière? Bij Irys zijn we er om jou te ondersteunen in het vinden van een baan waarin waardering, kansen en een gezonde werkdruk centraal staan. We begrijpen namelijk dat jij alleen tot bloei kan komen in de zorg als jij écht op je plek zit.

Wij nemen graag de tijd om samen met jou te kijken naar jouw wensen en behoeften en daarbij passende vacatures te vinden. Bij Irys gaan we voor een persoonlijke aanpak en hechten we waarde aan open communicatie. We staan dan ook altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw loopbaan.

Open Sollicitatie