Wil jij graag werken met je handen?

Wil jij graag werken met je handen en ben jij op zoek naar de baan die bij jou past! Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan vacatures voor jou in de volgende vakgebieden:

      

Alle vacatures

Wil jij graag werken met je handen en heb jij een hart voor de samenleving? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan zorg vacatures voor jou in de volgende vakgebieden:

  

Alle vacatures
Werken met je handen in de productie.

Werken in de Productie

Binnen de productie vacatures ben je zeker aan het werken met je handen. Bij productie vacatures moet je denken aan de volgende functies: productiemedewerker, operator, en montagemedewerker. De functies van Intro Personeel bieden meer dan een vaste baan. De salarissen variëren voor de productie vacatures. Ook speelt opleidingsniveau een rol voor jouw gemiddelde brutoloon. Gemiddeld verdient een werknemer bij de productie vacatures € 2.215 bruto per maand.  Wel kan dit salaris oplopen tot wel € 2.550 bruto per maand. Dus als je wilt werken met je handen, kan je zeker terecht bij de productie vacatures.

Productie vacatures
Werken met je handen in de elektrotechniek.

Werken in de Techniek

Als gespecialiseerd uitzendbureau in de techniek hebben wij bij Intro Personeel dagelijks een breed scala aan vacatures in de techniek beschikbaar. Onze opdrachtgevers zijn actief in diverse branches, zoals de metaalindustrie, machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek. Hierdoor hebben wij een divers aanbod van vacatures in de techniek, waar je zeker gaat werken met je handen.

Heb jij interesse in een van onze vacatures in de techniek? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze actuele vacatures op onze website. Wij helpen je graag bij het vinden van een uitdagende functie in de techniek!

Vacatures Techniek
Werken met je handen in de logistiek.

Werken in de Logistiek

De definitie van logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen van de begin tot eind fase. Hierbij moet je zeker weleens werken met je handen. Bij de vacatures logistiek komen banen kijken zoals: logistiek medewerker, vrachtchauffeur, magazijnbeheerder en heftruckchauffeur. Er zijn veel verschillende niveaus terug te vinden in het aanbod van de vacatures logistiek. Hierdoor variëren de salarissen binnen dit vakgebied enorm. Het gemiddelde salaris van een werknemer in de logistiek is € 2.450 bruto per maand. Door de vele variatie bij de vacatures in de logistiek zijn doorgroeimogelijkheden vanzelfsprekend. Het is mogelijk om door te groeien van logistiek medewerker naar logistiekplanner. Hierdoor kan het salaris oplopen tot wel € 3.200 bruto per maand.

Vacatures Logistiek
Werken met je handen in de groenvoorziening.

Werken in de Groenvoorziening

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied groenvoorziening. Ben jij op zoek naar een passende vacature groenvoorziening? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de groenvoorziening voor jou. Binnen het vakgebied groenvoorziening zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als hovenier, werkvoorbereider groen, groenvoorziener of een andere functie binnen het vak gebied? Kom dan werken met je handen via Intro Personeel. Wij bieden een passende vacature groenvoorziening voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan.

Vacatures Groenvoorziening