Irys voor werkgevers

Onvoldoende personeel

Je hebt al meerdere vacatures uitgezet, maar het loopt nog niet bepaald storm. Ondertussen neemt de druk op jouw medewerkers steeds meer toe. En de vraag die jou ’s nachts wakker houdt: “kan ik morgen nog wel kwalitatieve zorg garanderen?” Hoe voorkom je onderbezetting en onvoldoende aandacht voor cliënten? Voor goede zorg is voldoende (gekwalificeerd) personeel nodig. De werving van nieuwe collega’s is dan ook een vak apart. Iets waar veel tijd, geld en expertise bij komt kijken. De noodzaak om je team compleet te maken is hoog, maar er komen simpelweg te weinig sollicitaties binnen.

Consequenties?

Overwerken

Collega’s uit je team moeten langer werken of dubbele diensten draaien. Met kerst kun je weer geen vrij geven en moet je mensen teleurstellen.

Zorgkwaliteit loopt terug

Cliënten op jouw afdeling worden nog maar een paar keer per periode gewassen.

Handen in het haar

Je zit met je handen in het haar in plaats van aan het bed. Dit is niet waarom je in de zorg bent gaan werken.

Radeloze Joop (81): "Soms loopt urine langs haar enkels"

Twee tachtigers slaan alarm om de falende zorg aan hun zwaar demente echtgenotes bij de Haagse zorgaanbieder WZH. “Ik moet vaak huilen.” bron: ad.nl

De oplossingen van Irys

Met de jarenlange ervaring van Irys kunnen wij helpen met het vinden van de juiste mensen voor jouw organisatie of team. Marianne en Jenneke zijn onze ervaren recruiters die het reilen en zijlen van de zorgsector goed kennen. Door de juiste vragen te stellen wordt de vacature goed in kaart gebracht en met de nodige marketingkennis in de juiste kanalen en doelgroepen uitgezet. Ook wordt het uitgebreide Irys-netwerk met zorgprofessionals doorzocht en benaderd. Na een eerste screening stellen wij de beste kandidaten aan je voor.

Werving van zorgprofessionals

Interim ZZP'ers

Opleiden & Trainen

In gesprek over jouw uitdaging?

Welke dagelijkse frustratie ben jij liever kwijt dan rijk? Of wil je gewoon eens weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat gerust je gegevens achter en wij bellen je terug!

0184-208210

Neem contact op