Christelijke vacatures Irys

Christelijke vacatures

Ben je op zoek naar een baan bij een christelijke organisatie in de zorg? Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures bij christelijke bedrijven beschikbaar. Schrijf je bij ons in of neem contact op met één van onze recruiters zodat wij je kunnen benaderen wanneer we jouw droombaan hebben gevonden.

Gehele aanbod bekijken?

Wil je het gehele aanbod bekijken aan christelijke vacatures, ga dan snel verder naar onze christelijke vacaturebank. Hier kan je alle christelijke werkgevers vinden in elk vakgebied.

Alle christelijke vacatures

Wat is een christelijke organisatie?

Een christelijke organisatie werkt vanuit een christelijke visie en levensovertuiging. In de praktijk betekent dit dat er gewerkt wordt vanuit de christelijke normen en waarden zoals eerlijkheid, betrouwbaarheid, rechtvaardigheid en naastenliefde. Elke organisatie past deze normen en waarden weer op verschillende manieren toe in de dagelijkse activiteiten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een specifieke christelijke missie of het verwerken van christelijk normen en waarden in het personeelsbeleid.

Wat betekent werken voor een christelijke organisatie?

Wil je werken voor een christelijke organisatie? Dan betekent dat je je prettig moet voelen bij de cultuur van een specifieke geloofsovertuiging binnen een organisatie. Wanneer je zelf ook leeft en werkt vanuit een levend geloof in Jezus Christus en lid bent van een christelijke geloofsgemeenschap is de kans groter dat je je snel thuis voelt binnen een specifieke christelijke cultuur. Het is als christen prettig om je met gelijkgestemden in te kunnen zetten voor een gezamenlijk doel met de Bijbel als fundament.

Kan ik als niet-christen werken voor een christelijke organisatie?

In veel gevallen kun je als niet-christen ook aan het werk bij een christelijke organisatie. De wet verbiedt namelijk om op basis van godsdienst onderscheid te maken in sollicitatieprocedures. Maar soms is er sprake van een uitzondering.

Christelijke organisaties die een consistent en consequent beleid hebben om de godsdienstige of levensbeschouwelijke identiteit te handhaven kunnen sollicitanten afwijzen op basis van hun geloofsovertuiging.

Hierbij gaat het dus niet om een voorkeur maar om een harde eis die consequent van toepassing is op alle medewerkers binnen een organisatie. Organisaties die zich op deze uitzondering willen beroepen, moeten dit duidelijk vermelden in vacatureteksten en toepassen op het hele personeelsbeleid.

Liever een andere functie?

Naast christelijke vacatures hebben we ook openstaande vacatures bij andere zorgorganisaties. Denk hierbij aan een baan als Zorgmanager, Teamleider Intramuraal, Teamleider Zorginstelling, Zorgcoördinator, Clustermanager of aan vacatures in Jeugdzorg, Thuiszorg, Geestelijke Gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg of Welzijn. Wij helpen graag bij het vinden van jouw droombaan in de zorg!

Zoek je christelijk personeel?

Ben je op zoek naar christelijk personeel met ervaring in de zorg? Kijk dan bij onze mogelijkheden op welke wijze wij kunnen helpen. Wij zijn specialist in de werving & selectie van christelijke medewerkers en hebben meer dan 10 jaar ervaring met recruitment voor de zorg. Ook het inhuren van christelijke interim medewerkers behoort bij ons tot de mogelijkheden.
0184-208210

Kom met ons in contact

Onze opdrachtgevers