Uitzendbureau voor de zorg

Jouw uitzendbureau voor de zorg

Als bedrijf in de zorgsector begrijpen wij bij Irys hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Zeker met de krapte op de arbeidsmarkt in de zorgsector. Een uitzendbureau voor de zorg kan hierbij een goed van pas komen voor bedrijven die moeite hebben met het vinden van de juiste kandidaten. Wij van Irys zijn de specialisten in de zorg die jouw vacatures kunnen invullen.

Opleiden & Trainen

Irys is gespecialiseerd in het opleiden en trainen van de kandidaten.

Interim ZPP'er

Wij vullen ook interim ZZP’er vacatures.

Specialisten in dienst

De consultants die werkzaam zijn bij Irys, zijn specialist in het vakgebied zorg.

Vakgebieden

Wij begrijpen dat elke zorginstelling of -organisatie uniek is en daarom gaan wij altijd uitvoerig met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Zo zorgen wij ervoor dat wij de juiste match kunnen maken tussen onze uitzendkrachten en uw organisatie of team. Bij Irys zijn we als uitzendbureau voor de zorg gespecialiseerd in verschillende vakgebieden:

Als uitzendbureau voor de zorg hebben wij de expertise en ervaring om u te voorzien van de beste zorgprofessionals voor uw organisatie of team. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Geschiedenis van Irys

Irys, de nieuwe naam van Aatop Zorg. Met ingang van 13 september 2021 is de naam van Aatop Zorg gewijzigd in Irys. Voor de klanten en relaties van Irys betekent dit ze nu meer diensten vanuit één loket kunnen afnemen. Vanuit de Florys Groep kunnen bedrijven en organisaties ook ondersteunt worden met diensten op het gebied van verzuimbegeleiding, financiële administratie en salarisverwerking. Irys is namelijk een onderdeel van Florys Groep. De focus van Irys blijft een uitzendbureau voor de zorg, maar via Intro Personeel en Brys kunnen er ook switches georganiseerd worden richting andere sectoren. Denk hierbij aan uitvoerende dienstverlening of kantoorbanen.

Contact met uitzendbureau voor de zorg

0184 - 208 210