Zorg personeel Irys

Zoek je zorg personeel?

Ben je op zoek naar zorg personeel voor jouw organisatie in de zorg? Bij Irys hebben we veel bedrijven als klant waar de core business bestaan uit het vakgebied zorg. Hierdoor spreken we ook vaak zorg personeel die opzoek zijn naar een nieuwe baan. Schrijf je bij ons in of neem contact op met één van onze recruiters zodat wij je kunnen helpen in de zoektocht naar zorg personeel.

Neem contact op

Irys en zorg personeel

Irys bemiddelt mensen met kwaliteiten en talenten in diverse vakgebieden in de zorg. Een groot deel van de zorg personeel die bij ons zijn ingeschreven hebben een zorg achtergrond of betrokkenheid. Uiteraard worden de vaardigheden, opleiding en ervaringen van een kandidaat goed in kaart gebracht om op die manier de juiste persoon bij de juiste baan te vinden. Ondanks momenteel een schaarste is aan zorg personeel, heeft Irys ingeschreven kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de zorg.

Irys en specialisme

Irys heeft verschillende soorten specialisme waar ze bekend om staan. Hieronder word het specialisme puntsgewijs weergegeven:

  • Opleiden & Trainen: Irys is gespecialiseerd in het opleiden en trainen van de kandidaten.
  • Interim ZPP’er: Wij vullen ook interim ZZP’er vacatures.
  • Specialisten in dienst: De consultants die werkzaam zijn bij Irys, zijn specialist in het vakgebied zorg.
hulp voor jongeren met problemen.

Vakgebieden

Wij begrijpen dat elke zorginstelling of -organisatie uniek is en daarom gaan wij altijd uitvoerig met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Zo zorgen wij ervoor dat wij de juiste match kunnen maken tussen onze uitzendkrachten en uw organisatie of team. Bij Irys zijn we als uitzendbureau voor de zorg gespecialiseerd in verschillende vakgebieden:

Als uitzendbureau voor de zorg hebben wij de expertise en ervaring om u te voorzien van de beste zorgprofessionals voor uw organisatie of team. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Zorg personeel nodig?

Ben je op zoek naar zorg personeel met veel? Kijk dan bij onze mogelijkheden op welke wijze wij kunnen helpen. Wij zijn specialist in de werving & selectie van zorg medewerkers en hebben meer dan 10 jaar ervaring met recruitment voor de zorg. Ook het inhuren van interim medewerkers behoort bij ons tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.
0184-208210

Kom met ons in contact

Onze opdrachtgevers in de zorg

Irys heeft partners waar mee wordt samengewerkt in de werving naar zorg personeel.